Spărgător de locuințe fără pretenții. Prins în timp ce demonta bateria de la chiuvetă

243

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au reușit să rezolve un dosar care inițial a fost înregistrat cu autor necunoscut. Pe 2 decembrie, un apel la 112 anunța că într-un imobil de pe bulevardul Aurel Vlaicu a intrat o persoană necunoscută care fură din locuință. Un echipaj de poliție s-a deplasat imediat la adresa indicată. Oamenii legii au dat de urma unui minor care apucase să demonteze din casă o baterie de chiuvetă și a depozitat în mai multe colete alte obiecte metalice și nemetalice (vase din aluminiu, conductori electrici, etc.). Suspectul a fost luat pe sus și escortat la sediul secției pentru audieri. 


În urma verificărilor efectuate, anchetatorii au stabilit că suspectul este bănuit și de comiterea unei alte infracțiuni, comisă în vara acestui an. "În data de 26.07.2015, în jurul orei 07.00, în timp ce persoana vătămată S. M.-B. se afla în autobuzul 540 în stația Pescărie din mun. Constanța, inculpatul i-a sustras din buzunarul pantalonilor un telefon mobil marca Samsung Galaxy S2, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 400 lei, recuperat în totalitate", au precizat procurorii constănțeni. 


Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea a două infracțiunii de furt calificat. El a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și ulterior prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțean agresat de un hoț
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Tone de motorină furate de la o navă
Pagina a fost generata in 1.2166 secunde