"SPAIMA DACIILOR" din Constanța a mai dat șase spargeri

145

Articole de la același autor

A spart deja zeci de autoturisme Dacia, dar este în continuare liber, pe străzile Constanței și, după cum sunt convinși inclusiv polițiștii, în căutare de noi "victime". Este vorba despre Nicușor Alexandru M., un minor de 13 ani, pe care oamenii legii îl prind, la câteva zile, în flagrant în timp ce fură mărunțișuri din vreun autoturism căruia i-a distrus sistemul de deschidere cu ajutorul unui briceag. 

Ultimele spargeri au fost date de puști în noaptea de 17 spre 18 noiembrie (duminică spre luni). Polițiștii Secției 1 l-au surprins, pe strada Unirii, în timp ce se afla într-o mașină pe care o spărsese. A fost reținut și dus la secție pentru audieri, iar cercetările ulterioare au scos la iveală că, până să fie prins, minorul mai spărsese încă cinci mașini: o Dacie Logan parcată pe strada Dragoslavelor, o altă Dacie Logan parcată pe strada Viceamiral Ioan Murgescu, o Dacie Duster parcată pe strada Primăverii, pe care a spart-o în noaptea de joi spre vineri (14 spre 15 noiembrie), o altă Dacie Logan, tot pe strada Primăverii, pe care a spart-o în noaptea de miercuri spre joi și o Dacie parcată pe B-dul Mamaia, din care a furat în noaptea de 26 spre 27 octombrie.

În total, valoarea prejudiciului a fost estimată la 2.870 de lei, spun polițiștii, numai din distrugerile provocate mașinilor, căci din acestea au fost sustrase mărunțișuri.

Pentru că are sub 14 ani, minorul este în libertate, potrivit Codului Penal el nefiind tras la răspundere penal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Furt la un majorat
Vineri, 15 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Doi minori, acuzați de furt
Pagina a fost generata in 0.3154 secunde