Soția unui fost polițist, victimă a metodei "accidentul"

162

Articole de la același autor

O angajată a Primăriei Cernavodă, soție de fost polițist, a căzut victimă metodei "accidentul". Femeia în vârstă de 50 de ani, Petronia P., a fost sunată pe telefonul fix, de la locul de muncă, de un bărbat care s-a dat drept avocat și a susținut că fiul acesteia a fost implicat într-un accident rutier. Singura metodă prin care fiul ar fi putut fi ajutat ar fi fost cu ajutorul banilor, a mai pretins bărbatul de la capătul firului de telefon și i-a cerut victimei să pună 3.000 de lei într-un cont bancar, pe numele unei femei din Medgidia. 




Alarmată, femeia a mers la bancă, a alimentat contul cu suma solicitată, dar după puțin timp a fost sunată de fiul său și a realizat că a fost victima unei înșelăciuni. Imediat, victima a alertat Poliția Cernavodă, iar polițiștii au demarat o anchetă pentru găsirea autorului.
 
Cercetările au fost continuate de polițiștii din Cernavodă cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Penitenciarelor Slobozia și Poarta Albă în vederea identificării și tragerii la răspundere penală a autorului, acesta fiind identificat și cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune", au afirmat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța. 


Astfel, oamenii legii au găsit-o acasă pe femeia din Medgidia, care a ridicat banii din bancă și care a recunoscut că a fost trimisă de cumnatul ei, Florin Goreac, în prezent încarcerat în Penitenciarul Slobozia, unde ispășește o pedeapsă cu închisoarea pentru tâlhărie. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3977 secunde