Soția sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini cu numere de Constanța și amantul ei, închisoare pe viață!

379
Soția sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini cu numere de Constanța și amantul ei, închisoare pe viață! - sotiesirian1361521001429182294-1455609353.jpg

Articole recomandate

Soția sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini cu numere de Constanța, parcată pe șoseaua Pantelimon din Capitală, Andreea Maria Pătrașcu, și amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, au fost condamnați de Tribunalul București la detenție pe viață. Decizia nu este însă definitivă.


Andreea Maria Pătrașcu și Alfons Gabriel Arhire au fost reținuți în aprilie 2015, ei fiind acuzați că l-au omorât în luna decembrie 2014 pe sirianul Haj Saleh Moustafa.


Citește și Răsturnare de situație în cazul sirianului omorât în stil mafiot / Soția și amantul ei, REȚINUȚI!

Din cercetări a rezultat că Andreea Pătrașcu i-a administrat soțului ei o cantitate mare de diazepam, medicament care are efect tranchilizant. Cu ajutorul lui Arhire, femeia a pus corpul sirianului într-o geantă, în portbagajul unei mașini cu număr de Constanța, autoturismul fiind apoi parcat pe șoseaua Pantelimon, în apropiere de Secția 9 de Poliție. Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost găsit pe 8 aprilie 2015, într-o stare avansată de putrefacție, anunță televiziunile de știri.



Andreea Pătrașcu și Gabriel Arhire și-au recunoscut vina în fața anchetatorilor și au dat detalii despre cum au ajuns să săvârșească această crimă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4706 secunde