Șoferul care a provocat accidentul cu 5 morți avea permisul suspendat

1586
Șoferul care a provocat accidentul cu 5 morți avea permisul suspendat - anbnjnc9odawjmhhc2g9ntfky2rkndg0-1493228205.jpg

Articole recomandate

Șoferul TIR-ului care a provocat luni accidentul din județul Olt, soldat cu moartea a cinci persoane, circula cu o dovadă, pentru că polițiștii îi suspendaseră permisul de conducere cu puțin timp înainte de impact. Motivul – bărbatul circula cu viteză și făcuse ilegal o manevră de depășire.


"Tot în ziua producerii accidentului, șoferul TIR-ului a fost oprit de polițiști, fiindu-i reținut permisul de conducere din cauza vitezei și efectuării unei manevre ilegale de depășire", a declarat, pentru News.ro, Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Miercuri, procurorii Parchetului Judecătoriei Balș au preluat dosarul de cercetare penală pentru ucidere din culpă deschis în acest caz.

"Luni, în comuna Bobicești, județul Olt, s-a produs un accident în care au fost implicate trei autoturisme, respectiv un autotren, un autoturism marca Seat și un autoturism marca Ford. Din cercetările preliminare a rezultat că autotrenul, care se deplasa pe direcția Slatina-Balș, când a ajuns în dreptul km. 32+950, a intrat pe contrasens (ca urmare a exploziei unui pneu constatată cu marjă de probabilitate), acroșând autoturismele marca Ford și Seat, ce circulau regulamentar pe direcția Craiova-Slatina. În urma impactului, cinci persoane au decedat, respectiv toți pasagerii autoturismului Ford (o familie - soț, soție și doi copii) și șoferul autovehiculului Seat", se arată într-un comunicat al Parchetului Judecătoriei Balș.

Șoferul autoturismului Seat mort în accident era antrenorul lotului Juniori III de tenis de masă al României, Mihai Bobocică, transmite Digi24.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.024 secunde