SOCANT! Fetită de 11 ani, SALVATĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ din mâinile tatălui care urma să se arunce în aer

606
2
SOCANT! Fetită de 11 ani, SALVATĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ din mâinile tatălui care urma să se arunce în aer - speriata-1476537083.jpg

Articole recomandate

O copilă de 11 ani a fost salvată în ultima clipă din mâinile tatălui care avea de gând să se arunce în aer împreună cu fetița. 


Acesta avea pregătită o butelie și o brichetă când polițiștii anunțați chiar de fată și vecini l-au oprit pe bărbat. El dorea să se răzbune astfel pe soția plecată la muncă în Anglia, informează Realitatea TV.

Soția bărbatului a plecat în luna aprilie din țară. Ea și-a anunțat familia că nu poate veni în România de sărbători pentru că îi fusese prelungit contractul. Atunci soțul ei parcă și-a pierdut mințile. A amenințat-o pe femeie că se va sinucide împreună cu fetița lor și a fost aproape de a-și pune planul în aplicare.

Speriată, fetița a sunat la 112 când și-a dat seama de planul tatălui. Vecinii, alarmați de mirosul de gaz în curte, au intrat în casă și l-au imobilizat pe bărbatul care ținea o brichetă în mână. Aceștia au scos-o pe fetiță din încăpere exact când soseau ambulanțele și mașinile de poliție.

Bărbatul din comuna Fârtănești nu s-a calmat, a fugit de acasă și a încercat din nou să se sinucidă consumând un litru de alcool pur. A fost oprit de polițiști și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Fetița este acum sub protecția justiției și, până la sosirea mamei, ea este crescută de bunică.



Comentează știrea

Murphy
15 octombrie 2016
Suneti sanatosi la cap ?

Mai tovarasi redactori, la 1 litru de alcool pur cu 80 de grade alcool concentratie se moare in 20 de minute maxim. Al vostru poznas a scapat cu viata cu un litru de alcool pur consumat ? Haida deee....pai ce are ficatul din inox ?

Nina
15 octombrie 2016
inox

Nu are tampitul ala ficat de inox ci autorul articolului are creier de inox sau ceva de genul

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.798 secunde