SOARTĂ CRUNTĂ! Pieton mort, după ce a fost lovit de două mașini. Poliția caută vinovații

769
SOARTĂ CRUNTĂ! Pieton mort, după ce a fost lovit de două mașini. Poliția caută vinovații - accident1506407111-1507186212.jpg

Articole recomandate

Un accident grav a avut loc în Mehedinți. Un bărbat de aproximativ 60 de ani, care a traversat un drum național prin loc nepermis și-a pierdut viața. El a fost lovit de două mașini. Primul șofer care l-a lovit în plin nu a oprit la locul accidentului și s-a întors ulterior cu un avocat.


Martorii spun că șoferul vinovat de producerea acccidentului era băut la volan. El l-a acroșat pe bărbat, apoi a părăsit locul accidentului. Două autoturisme care au ajuns ulterior la locul accidentului au reușit să-l evite, însă un șofer nu l-a văzut și a trecut cu roțile peste el

La locul accidentului a ajuns și o ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

Ulterior polițiștii au aflat și cine este șoferul care l-a lovit inițial pe bărbat și a plecat de la fața locului. Este vorba de un tânăr de 20 de ani, care s-a întors la locul accidentului însoțit de un avocat și le-a spus că a plecat pentru că s-a speriat.

Acum medicii legiști vor trebui să stabilească și dacă bărbatul a cărui identitate nu a fost încă descoperită a murit după primul impact sau după ce a trecut cel de-al doilea autoturism peste el.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8616 secunde