Acuzațiile unui lider de sindicat

"Poliția Constanța tergiversează intenționat un proces!"

1672

Articole de la același autor

Membrii Sindicatului Național al Agenților de Poliție se judecă, în prezent, cu Poliția Constanța, pentru obținerea sporurilor de 100% pentru munca desfășurată, în ultimii trei ani, în week-end-uri și de sărbătorilor legale. Deși judecătorii au solicitat, de câteva termene, prezentarea documentelor din care să reiasă numărul orelor lucrate de polițiști în intervalele menționate, actele au întârziat să fie depuse la dosar.
Daniel Avasilcăi, președintele Biroului Teritorial Constanța al sindicatului menționat, îi acuză pe reprezentanții inspectoratului constănțean că tergiversează în mod intenționat procesul. "După ultimul termen, reprezentanții IPJ Constanța, compartimentul financiar, au transmis în teritoriu solicitări pentru întocmirea de tabele cu orele suplimentare lucrate de polițiști. Dar nu orele suplimentare trebuiau solicitate, căci nu o să reiasă de nicăieri existența lor, ci orele lucrate la sfârșit de săptămână și de sărbătorile legale, când polițiștilor cădeau de tură", a afirmat sindicalistul.
Reamintim că pontajele respective trebuie prezentate la termenul de pe 15 iunie, în cazul contrar judecătorii anunțând că vor sancționa conducerea inspectoratului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2644 secunde