E oficial. Omar Hayssam rămâne fără cetățenia română

141
E oficial. Omar Hayssam rămâne fără cetățenia română - 177-1461767504.jpg

Articole recomandate

Președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie (ANC), Iulia Mălina Ciobanu, a emis, azi, ordinul de retragere a cetățeniei române lui Omar Hayssam. 


"Constatând îndeplinite condițiile prevăzute de lege, președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie a emis Ordinul nr.426/P de retragere a cetățeniei române numitului Omar Khaled Hayssam. Potrivit dispozițiilor art.32 alin (7), ordinul poate fi atacat, în termen de 15 zile de la data comunicării, la Secția de contencios administrativ și fiscal a tribunalului de la domiciliul sau, după caz, reședința solicitantului. Dacă solicitantul nu are domiciliul sau reședința în România, ordinul poate fi atacat, în același termen, la Secția de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului București", se arată într-un comunicat al ANC transmis miercuri AGERPRES.


Omar Hayssam a fost condamnat de instanțele din România în mai multe dosare: 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliștilor români în Irak, 16 ani de închisoare în dosarul "Volvo Truck", trei ani de închisoare în dosarul "Foresta Nehoiu", doi ani de închisoare pentru trecerea frauduloasă a frontierei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Martie 2016
Stire din Eveniment : Omar Hayssam, la DNA
Pagina a fost generata in 0.2707 secunde