Se termină cu mașinile bulgărești!

1216
5
Se termină cu mașinile bulgărești! - masinibulgaria-1375387583.jpg

Articole de la același autor

Vești proaste pentru cei care vor să-și cumpere mașini din Bulgaria. Presa bulgară anunță că guvernanții din țara vecină urmăresc să ridice noi piedici celor care "uită" să înmatriculeze mașinile bulgărești în țara de domiciliu. 
Astfel, se pare că guvernanții urmează să instituie o amendă de 75 de euro pentru cetățenii străini, care nu au reședință în Bulgaria, și achiziționează o "texană" pe care nu o înmatriculează în țara de domiciliu. Mai mult, pe lângă amendă, străinii ar urma să predea plăcuțele de înmatriculare bulgărești polițiștilor rutieriști. Ei vor primi plăcuțe provizorii, care să le permită circulația vreme de 60 de zile, timp în care trebuie să-și înmatriculeze mașina.

Comentează știrea

vgt
2 august 2013
haha

E clar ,scapam de masinile de bulgaria si de carute ...da pe tigani ii lasam in tara :)) . Nu cred k o sa scapam de bulgarisme si nici de carute dar cine stie . Chiar dak scapa de texane o sa aduca baietii de prin Anglia ,sunt si mai ieftine (asta ca o idee pentru intreprinzatori) .

...
2 august 2013
romanul e inventiv

va gasi romanul o portita sa scape. nu cred ca vom scapa de toti tiganii si nespalatii care conduc troace cu numar de BG

Alo
2 august 2013
Inmatriculari BG

Nu este clar doamna Dumitrov . Se intelege ca amenda se aplica in Bulgaria , dar cand ? Omul cumpara masina cu nr. BG si pleaca imediat in Romania . Cine aplica amenda din Codul rutier bulgar .... in Romania .

România, trezește-teeeee !!!
2 august 2013
Mămăligichi, go home !

Încă o lege tâmpită a sărăciilor de bulgari, care de foame preferă să mai încaseze niște bani din amenzile alea, așa cum încasează atunci când înmatriculează toate troacele aduse de bulgăroi din vest. Că tot din acest motiv cumpără și românii mașini de la ei, pentru sunt ieftine și taxele de înmatriculare sunt mici. Dacă statul român dorește într-adevăr să nu devenim parcul rece al Europei, va trebui să găsească alte soluții, să emită legi, hotărâri în acest sens și nu să aștepte legile bulgarilor.

bravo
2 august 2013
yeeee!

In sfarsit. Numai sa fie pe bune acum

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3973 secunde