Se întâmplă la Constanța / Mortul de pe marginea drumului… căuta râme de fapt!

315
1
Se întâmplă la Constanța / Mortul de pe marginea drumului… căuta râme de fapt! - pompierideblocaredeusa-1398783952.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii preferă să pună mâna pe telefon și să apeleze Serviciul unic de urgență 112, în loc să oprească și să dea o mână de ajutor. Au dovedit-o cei care au apelat, astăzi, serviciul respectiv, pentru a solicita fie intervenția pompierilor, fie a cadrelor medicale de la SMURD. 


Ultima sesizare primită de pompieri, în jurul orei 17,30, indica faptul că într-un apartament de pe strada Mărțișorului, s-ar putea afla o persoană decedată. Administratorul blocului se alarmase de faptul că nu o mai văzuse pe proprietara apartamentului de câteva zile. 
Ajunși la fața locului, pompierii au spart geamul de la bucătărie, pentru a intra în apartament. Aici, însă, nu au găsit pe nimeni. 


Vecinii le-au spus că nu au niciun număr de contact pentru proprietară sau pentru rudele ei, pentru a afla dacă a fost plecată de acasă, de sărbători…


O altă solicitare, care de această dată le-a pus pe drumuri degeaba pe cadrele medicale de la SMURD a venit de la un 
constănțean care a avut drum în sudul județului Constanța. Acesta a sunat la 112 pentru a sesiza că, pe drumul care leagă Eforie Nord de Sud, pe marginea șoselei se află o bicicletă răsturnată, iar în iarbă se vede trupul unui bărbat. Reclamantul a precizat că nu a tras pe dreapta pentru a verifica starea de sănătate a celui aflat în iarbă, ci a sunat direct la 112 și și-a văzut de drum… Ajunși la fața locului, membri echipajului SMURD au constatat că bărbatul aflat în iarbă… căuta râme pentru a pescui!


Comentează știrea

fake hermes birkin bag uk
10 mai 2014
fake hermes birkin bag uk

kelly bag from hermes Stiri Eveniment : Se întâmplă la Constanța / Mortul de pe marginea drumului. căuta râme de fapt! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online fake hermes birkin bag uk http://www.manhaircut.dk

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4128 secunde