Se îngroașă teancul de dosare penale. Șoferii din Constanța au întrecut măsura

680
Se îngroașă teancul de dosare penale. Șoferii din Constanța au întrecut măsura - teancdedosarepenale-1466183462.jpg

Articole de la același autor

La capitolul disciplină la volan, șoferii din Constanța nu stau deloc bine. După ce zilele trecute, polițiștii de la Rutieră au întocmit zeci de dosare penale pe numele mai multor constănțeni certați cu legea, iată că fapte similare îi determină pe oamenii legii să tragă pe dreapta alți conducători auto. 


Încă de la primele ore ale dimineții, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un șofer în vârstă de 44 de ani, din localitatea Poarta Albă, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Pentru o cauză identică a fost sancționat și un alt constănțean, de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Valea Seacă din Valu lui Traian, deși se afla sub aburii alcoolului. 


Un lucru este cert. Multe dintre accidentele de pe străzile Constanței se întâmplă și din cauza pietonilor indisciplinați. Este și cazul unei minore care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, în fugă. Proastă decizie, având în vedere că a fost accidentată de un șofer de 30 de ani, din Constanța, care circula regulamentar pe Aleea Garofiței.


Și situația nu este singulară, aceeași soartă având-o și un șofer din Agigea, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, dinspre strada Caraiman, către Șoseaua Mangaliei, și care a acroșat un copil care traversa strada în grabă, prin loc nemarcat. 


Lipsa experienței la volan, un alt factor care duce la accidente. Vorbim despre un tânăr șofer, de doar 19 ani, din Năvodari, care nu a putut evita impactul cu o motocicletă, în timp ce-și conducea autoturismul pe strada Mării din localitate, dinspre strada Cabanei către Midiei. 


În timp ce unii șoferi acroșează motocicliști, alții își accidentează pur și simplu colegii de trafic, șoferi și ei. 


Un conducător auto, de 33 de ani, a condus pe bule-vardul Marinarilor din municipiul Constanța, dinspre Poarta 1, către strada Traian, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism al cărui șofer a rămas cu o câteva răni drept amintire. 


Date fiind toate cazurile prezentate, trebuie să știți că "recompensa" polițiștilor constă în dosare penale pe numele șoferilor găsiți vinovați de încălcarea legilor rutiere. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6629 secunde