SE ÎNCHIDE PODUL DE LA AGIGEA / TUNEL PENTRU PIETONI, PE MIJLOCUL PODULUI

989
4
SE ÎNCHIDE PODUL DE LA AGIGEA / TUNEL PENTRU PIETONI, PE MIJLOCUL PODULUI - podagigea691348855156-1379941558.jpg

Articole de la același autor

Închiderea podului de la Agigea, pentru traficul rutier, este absolut necesară pentru realizarea lucrărilor de reabilitare. Acest aspect a fost transmis, astăzi, prefectului Eugen Bola, de reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale, dar și de constructorul și consultantul care efectuează lucrările. 




"Verificările și măsurătorile efectuate în timpul sezonului estival și în ultimele săptămâni arată o uzură accentuată a hobanelor, care trebuie înlocuite. Iar cele patru hobane care vor fi înlocuite în perioada 1 octombrie - 30 noiembrie sunt cele centrale, foarte importante pentru structura de rezistență a podului", a subliniat prefectul Eugen Bola, la sfârșitul ședinței de lucru. 


Dacă pentru mașini podul va fi închis, pietonilor li se va permite accesul, pentru 10 - 15 minute la fiecare oră. Iar pentru a le asigura siguranța, având în vedere că se va lucra la 80 de metri înălțime, pe mijlocul podului se va realiza un tunel, prin care vor trece pietonii. Una dintre soluțiile propuse, pentru a crea un disconfort cât mai mic locuitorilor din sudul județului și celor care trebuie să ajungă la muncă în partea respectivă a județului, este ca transportatorii să asigure două mașini: una care să-i ducă până la pod, iar cealaltă să-i preia după ce traversează podul pe jos. Bineînțeles, a subliniat prefectul, se caută soluții pentru ca oamenii să fie aduși în dreptul podului în preajma orei când vor trebui să traverseze, pentru a nu fi puși să aștepte 45 – 50 de minute. 




De asemenea, s-a luat legătura cu CFR pentru suplimentarea numărului de vagoane. Mâine, va avea loc o nouă întâlnire, cu primarii din sudul județului, cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean și transportatorii de persoane. 




Comentează știrea

Borat
23 septembrie 2013
Hmmmm?!

Niste animale daca ei cred ca putem sa credem asemenea minciuni la 3 ani de la inceperea lucrarilor de reabilitare ( au inceput cu asfaltarea , de tot rahatu) si acum si-au dat seama ca au nevoie sa inchida podul dar noaptea ce mama dracu fac dorm inginerii ca si-au obosit intelectul nenorocitii dracului sa deconteze banii de combustibil pentru ocolire. Chiar vreti sa credem ca vor fi numai 2 luni inchis podul?, suntem romani ce mama dracu animalele dracului.

daniel
23 septembrie 2013
podul Agigea

In alte tari in trei luni se construieste un pod mai mare ca acesta, aici se schimba cateva cabluti???de ce nu termina intai podul inceput acum trei ani???de ce nu fac un pod de pontoane pentru preluare de trafic???

tilica
23 septembrie 2013
idiotule

si barjele pe unde mai trec?

Răspuns la: podul Agigea
Adăugat de : daniel, 23 septembrie 2013
In alte tari in trei luni se construieste un pod mai mare ca acesta, aici se schimba cateva cabluti???de ce nu termina intai podul inceput acum trei...
Vasile
24 septembrie 2013
Pod de PONTONE??

Mda, probabil este necesara repararea podului. Din cate stiu eu, armata are pontoane plutitoare. Oare ce ar fi daca armata ar instala 2 poduri din pontoane peste canal si navele vor trece noaptea sau poate in anumite intervale, cand traficul nu este aglomerat!! Solutii sunt, doar ca cineva trebuie sa-si puna mintea la contributie!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5817 secunde