Se fură-n draci la Vama Veche

403
1
Se fură-n draci la Vama Veche - vamaiotijefuiti-1439138677.jpg

Articole de la același autor

Militarii Grupării Mobile "Tomis" au acționat, la sfârșitul săptămânii trecute, pe întreg litoralul. Ieri, jandarmii au observat un grup de patru indivizi care dădeau târcoale și urmăreau două persoane care dormeau pe șezlonguri. 


"Trei s-au pus în fața șezlongurilor, în timp ce al patrulea a sustras o geantă și s-a îndepărtat. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar și al bunurilor pe care le deținea. Asupra acestuia, jandarmii au găsit poșeta în care era o sumă de bani și un card bancar. Persoanele păgubite au intrat în posesia bunurilor, iar cei patru au fost conduși și predați la sediul Poliției Vama Veche pentru continuarea cercetărilor", a declarat maior Sorin Trancă, purtătorul de cuvânt al GMJ "Tomis". 


De asemenea, sâmbătă dimineață, oamenii legii au prins doi indivizi care furaseră rucsacul unui turist care dormea pe plajă. Indivizii au ajuns în atenția polițiștilor, iar pe numele lor a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt.  


Militarii le recomandă tuturor turiștilor să nu își mai lase lucrurile nesupravegheate și să nu țină bunuri de valoare în genți. "De asemenea, păstrați mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care ați lăsat bunurile personale și încercați să lăsați întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv", a adăugat maior Sorin Trancă.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Mașini sparte pe bandă rulantă
Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Nicu Alifantis, în Vamă
Pagina a fost generata in 1.318 secunde