SE ANUNȚĂ UN WEEK-END DE FOC! Jandarmii, în misiune pe străzile din Constanța

192
SE ANUNȚĂ UN WEEK-END DE FOC! Jandarmii, în misiune pe străzile din Constanța - img20170624172528-1506689324.jpg

Articole recomandate

Jandarmii constănțeni prezenți în mijlocul comunității pentru asigurarea ordinii publice la manifestări cultural-artistice și sportive
În acest sfârșit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, și I.S.U. Constanța vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente cultural artistice și sportive organizate în zona de responsabilitate.


În perioada 29 septembrie-01 octombrie a.c., jandarmii din cadrul Detașamentului 8 Cernavodă vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului "Zilele Recoltei" organizat în Centrul Civic din Cernavodă.


În perioada 30 septembrie-01 octombrie a.c., zilnic între orele 10.00-20.00, jandarmii din cadrul Detașamentului 7 Medgidia vor asigura ordinea publică la "Zilele Recoltei", eveniment ce va avea loc în comuna Valu lui Traian și va cuprinde mai multe activități cultural-artistice. 


Sâmbătă, 30 septembrie a.c., jandarmii din cadrul Detașamentului 6 Mangalia vor fi prezenți în zona stadionului "Central" din Techirghiol, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele A.S.S.C.S. Farul Constanța și C.S.M. Râmnicu Sărat, eveniment sportiv programat să înceapă la ora 17.00. 


Tot sâmbătă, jandarmii din cadrul Detașamentului 8 Cernavodă vor avea în atenție meciul de fotbal dintre echipele C.S. Axiopolis Sport Cernavodă și C.S.M. Oltenița, ce se va disputa pe stadionul "Tineretului", începând cu ora 17.00.


În aceeași zi, oamenii legii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a partidei de rugby dintre echipele C.S. Năvodari și C.S.U. Arad, eveniment sportiv ce se va disputa pe stadionul "Flacăra" din Năvodari, cu începere de la ora 10.00.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7878 secunde