Scene șocante la un concurs de ciclism. Un concurent a intrat cu viteză într-un copac și a murit

267
1
Scene șocante la un concurs de ciclism. Un concurent a intrat cu viteză într-un copac și a murit - floridabikeaccident-1460987577.jpg

Articole recomandate

Tragedie la un concurs de ciclism din județul Bihor. Un concurent s-a dezechilibrat și a intrat cu viteză într-un copac. Leziunile bărbatului au fost atât de grave, încât nu a putut fi salvat. 


În timpul unei probe din concursul Pro Bikers Marathon, un participant în vârstă de aproximativ 40 de ani a pierdut controlul ghidonului și a fost proiectat între crengile unui copac care formau un V. Potrivit bihon.ro, un echipaj de terapie intensivă mobilă de la SMURD i-a acordat primul ajutor, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat deoarece a suferit leziuni extreme la coloana vertebrală.


Probikers MTB Marathon este un concurs internațional de mountain bike, desfășurat în vestul României, pe dealurile limitrofe și împădurite ale orașului Oradea. Concursul adună un număr de peste 400 de cicliști participanți din toate zonele țării, majoritatea din vestul țării și din țările învecinate, mai ales Ungaria, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Ovidiu O.
18 aprilie 2016
Am fost si eu la concurs

Concursul a fost foarte bine organizat fără porțiuni de noroi. Am participat si eu ...e clar ca viteza si-a spus cuvântul. Păcat de incident , sper sa nu fie un pas înapoi pentru acest sport asa de frumos. Condoleanțe ciclistului.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4257 secunde