Scene șocante în fața unei școli din Constanța. Un obsedat sexual periculos a băgat în sperieți elevele

1288
2
Scene șocante în fața unei școli  din Constanța. Un obsedat sexual periculos a băgat în sperieți elevele - labagiu-1448471968.jpg

Articole de la același autor

Elevele unei școli private din Constanța au trecut prin clipe de groază, marți seară, după ce un bărbat s-a postat în fața lor și a început să facă scene obscene. Fără niciun pic de reținere, obsedatul sexual s-a dezbrăcat și a început să se masturbeze. Scenele s-au derulat chiar în fața unității de învățământ, situată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din Constanța.

Oripilate, elevele au început să țipe și au anunțat profesorii care au sunat de urgență la 112. Individul a fugit și s-a făcut nevăzut. Polițiștii Secției 2 s-au deplasat imediat la adresa indicată și în urma descrierii făcute de către martori au dat de urma suspectului, în scurt timp. Acesta a fost identificat ca fiind Sandu Oglindă, de 34 de ani, din Constanța. Oamenii legii spun că bărbatul nu se află la prima abatere, el având antecedente penale.

Suspectul a fost escortat la sediul secției pentru audieri. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că Oglindă este suspect și de comiterea altor infracțiuni.

Semnalmentele sale corespundeau cu cele ale unui individ care a atacat două tinere în urmă cu mai multe luni. Cazul a ajuns în atenția ofițerilor Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța.

Conform oamenilor legii, prima tâlhărie a avut loc pe 13 martie, în jurul orei 19.00. Victima se îndrepta spre casă, iar în momentul în care a intrat în bloc a fost atacată din spate. Tânăra a încercat să scape însă, individul nu s-a lăsat păgubaș. Suspectul a folosit expresii cu conotație sexuală și i-a smuls din buzunarul gecii un telefon mobil marca Samsung Galaxy Expres 2. Imediat, suspectul s-a făcut nevăzut.

În luna mai, individul a dat un nou atac. Agresiunea a avut loc în jurul orei 22.00, tot într-o scară de bloc. Potrivit unor surse, suspectul i-ar fi sucit mâna la spate unei tinere și i-a furat telefonul mobil marca Alview P7. În urma plângerilor, oamenii legii au încercat să dea de urma atacatorului, dar fără rezultat.

Sandu Oglindă a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Dan
26 noiembrie 2015
Noutate?

Saracele eleve!!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Tâlhărită în plină stradă de doi minori
Marţi, 27 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : A jefuit distribuitorul de pizza
Joi, 01 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Femeie atacată în plină stradă
Miercuri, 30 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțean reținut pentru tâlhărie
Pagina a fost generata in 1.0038 secunde