SCENE ȘOCANTE! Pieton ucis pentru că traversa prea încet

2664
4
SCENE ȘOCANTE! Pieton ucis pentru că traversa prea încet - situatie1458582970-1507204051.jpg

Articole recomandate

Un pieton a murit după ce a fost lovit de un șofer. Bărbatul s-a enervat din cauză că victima traversa prea încet strada. Scena s-a petrecut în sectorul 5 al Capitalei.



Un șofer nervos a lovit cu pumnul în față un bărbat de 50 de ani, pe motiv că traversa prea încet pe trecerea de pietoni.

În urma loviturii, bărbatul s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit cu capul de bordură. A fost transportat de urgență la spital, însă, a decedat după 10 zile de la incident.

Șoferul de 25 de ani a fost reținut, iar apoi a fost arestat preventiv.



Comentează știrea

EGO
5 octombrie 2017
pietoni

Iar suntem cu pantalonii in vine..n-avem reguli pentru pietoni,doar pentru soferi..S-a creeat falsa impresie ca pe trecere esti protejat,ca nu are voie nimeni sa te atinga,ca esti suveran ,etc.....N se atrage atentia ca si pe trecere se poate MURI ! Continuati sa traversati in dorul lelii,vorbind,glumind.telefonand,si aratand degetul soferilor daca indraznesc sa claxoneze...Ati uitat ce bataie a iesit acum cativa ani la trecerea de la Brotacei Concluzia...SEMAFORIZAREA trecerilor de pietoni...

Multă prostie omeneasca
5 octombrie 2017
Multă răutate la noi romanii

Organelor abilitate care aveți dreptul sa faceți ceva, luați masuri cu bolnavii psihici de la vola pentru ca nu este admis in secolul nostru atâta prostie omeneasca și nebunie la volan. Și ca să va explic de ce :am văzut un caz într-o tara civilizata când șoferul unei firme de curierat a așteptat 5 minute o pisica bătrână care țopăia în mijlocul străzii sa treacă strada și tot acolo a stat pana când m-am dus eu și am ajutat-o sa treacă strada iar când am ridicat-o în brate era doar piele și os, atât de bătrână era. Intenționat am stat și am așteptat pentru ca am vrut sa vad cum reacționează șoferul in astfel de situații. ÎN ROMÂNIA LOVESC oamenii care le-ar fi putut fii buici sau rude ce sa mai vorbesc de o pisica.

Trecerea de pietoni este regula și dreptul pietonului
6 octombrie 2017
Pentru pietonul comentator

Bai măscărici ce alta regula vrei sa aibă pietonii cand zebra zis și trecerea de pietoni este regula pietonului,ai tu mintea în zebra și ochii injectați de prostie de nu poți sa gândești ca pe trecere poate fi chiar cineva drag ție care respecta regula. În mintea ta bolnava dacă trecerea de pietoni nu este o regula ce trebuie respectata atât de pietoni cât și de șoferi ce regula ar trebui sa respecte pietonul geniule al prostiei? Voi nu respectați indicatorul atenție trecere de pietoni și nu aplicați limitarea vitezei la viraje și în în apropierea trecerii nesimțiților care sunteti și va dați atotștiutori. Va grăbiți la volan nesimțitilor, credeți ca pentru pietoni tipul nu este prețios?

marius
6 octombrie 2017
indignat

se cheama crima si merita 30 de ani de puscarie ,doar asa ajungem si noi ca in tarile civilizate unde nu auzi un clanson la 6 luni si unde biciclistii au prioritate la intersectii suntem foarte departe ca mentalitate iar cine crede ca e normal sa omori oameni pe strada pt ca asteapta 30 sec in plus nu au ce cauta la volan .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.022 secunde