Scandal terminat tragic, în Constanța. BĂRBAT MORT DIN CAUZA UNUI LOC DE PARCARE

10826
7
Scandal terminat tragic, în Constanța. BĂRBAT MORT DIN CAUZA UNUI LOC DE PARCARE - fondprintrezervparcare2141571453-1471862772.jpg
Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, s-a stins din viață după ce ar fi intrat într-o dispută verbală cu un alt bărbat, pentru un loc de parcare. La un moment dat, victimei i s-a făcut rău și a intrat în stop cardio-respirator. 


Medicii Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au sosit la fața locului și au încercat să-i salveze viața. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au constatat decesul bărbatului. 


La fața locului au venit și polițiștii, care au deschis o anchetă în acest caz. Potrivit martorilor, victima și-a pierdut calmul când a văzut cum altcineva a parcat autoturismul pe locul său.


Comentează știrea

mazare
22 august 2016
fagadau

Eliminati placutele de rezervare, dungile trasate. Instalati PARCOMETRE in centru si zonele de interes public si in rest abonament la primarie 30mil pe an, in functie de zona si cerinta. Cerere mare - pret mare, cerere mica- pret mic. Si gata, nu se mai supara nimeni. Papagalii astia de primari fac experimente pe voi, va transforma din oameni in animale.

ia ia-o tu-n gura
22 august 2016
cu mazare al tau cu tot

sa-ti bagi parcometru direct in... rect.

geo
22 august 2016
jurnalisti

Sa inteleg ca dupa mintea voastra, omul a murit din cauza certei pe locul de parcare, si nu din cauza problemelor de sanatate pe care le avea ? Cata minte trebuie sa ai ...

Gogu
22 august 2016
Parcometru

Accesul in port e 6 mii pe an, pentru spcietati, de obicei. Cum sa fie, Petrosine, 3 mii pentru omul de rand? Te-ai lovit la cap? Cererea e mare peste tot, cand de exemplu in Sibiu, oras civilizat nu ca la noi, au 12 mii locuri parcare si 72 mii de masini inregistrate? Gandesti cu chestia aia situata deasupra gatului?

V
22 august 2016
Circ

Chiar nu vede nimeni ca placutele alea aduca nunai vrajba intre oameni ? Chiar nu e nimeni cu capu pe umeri in primaria aia de doi lei ? E foarte simpla treaba, eu unde parchez daca nu am prins loc de parcare desi am facut demersuripe necesare ca un om normal ?! Credeti ca mie imi place sa car sacosile de la 200 m de scara unde stau ? E cineva care nu vrea un loc de parcare pentru doar 2-3 milioane pe an ?! Cum e posibil sa nu vada nimeni ca a avea un loc de parcare intr-un oras f aglomerat e un lux pt care se platesc doar 2-3 mil. In cativa ani o sa se desfinteze chestia asta sunt sigur dar o sa avem o alta problema, babuinul fost fost propietar de placuta care desi nu mai are niciun act continua sa creada ca este locul lui acela si va actiona intocmai unui babuin cand cineva va parca acolo, astfel vor mai apare cazuri de oameni in varsta care vor face atacuri de inima.

Vecinu
23 august 2016
Zona

În unele zone este necesară rezervarea locului de parcare, pentru protejarea riveranilor, cum ar fi zonele din Faleza Nord, lângă noile plaje sau zonele de lângă piețe sau administrații publice. Nu e deloc plăcut sa vii acasă și sa nu ai unde parca din cauza "vizitatorilor".

.
23 august 2016
Ipoteza noua

Fiind un membru al familiei, chiar si indepartat, stiu mai multe despre situatie decat jurnalistii. Daca omul, care avea 63 de ani, a fost lovit de cel care i-a ocupat locul dupa ce a pornit scandalul? Nu era prima oara cand proprietarul restaurantului de la parterul blocului (ca asta era) parcase acolo. Sotia lui, l-a vazut prea tarziu intins pe jos, nu s-a uitat la timp sa vada ce s-a intamplat concret. Au fost martori, camera din masina victimei a filmat oameni trecand pe acolo (dar s-a intamplat in spatele masinii si nu sunt dovezi). Omul acela si-a inchis afacerea pe azi si a disparut, martorii nu spun nimic ca le e frica. Unde sunt zilele in care oamenii mureau in numele justitiei, in care erau arsi de oamenii bisericii pentru ca refuzau sa accepte ca Soarele se invarte in jurul Pamantului?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0184 secunde