Scandal sexual la CONSTANȚA! Liceenii acuzați că au violat o colegă, arestați la domiciliu

646
2
Scandal sexual la CONSTANȚA! Liceenii acuzați că au violat o colegă, arestați la domiciliu - eleviacuzativiolbabenco139118871-1392192871.jpg

Articole de la același autor

Liceenii trimiși în judecată că au drogat și violat o elevă a de la un liceu din Constanța nu se mai află după gratii.  Magistrații Judecătoriei Constanța au hotărât ca aceștia să fie arestați la domiciliu. De asemenea, din arest a scăpat și a șasea persoană anchetată în dosar, majorul care îi șantaja pe patru dintre băieți, pentru a-l scăpa pe vărul său de acuzații. 


"Înlocuiește măsura preventivă a arestării preventive, prevăzută de art. 223 C. proc. pen., luată față de inculpații G. Cristian Floris, I. Dan Cristian, V. Severius Alexandru, A. Sever Tekin, Ș. Flavius Evelin Vasile și Sîrbu Răzvan Claudiu, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, prevăzută de art. 218 C. proc. pen., pe o durată de 30 zile, începând cu data de 11.02.2014 și până la data de 12.03.2014, inclusiv. Dispune punerea în libertate a inculpaților dacă nu sunt arestați în altă cauză, la data rămânerii definitive a prezentei încheieri", se arată pe portalul instanțelor de judecată. 


Aceștia nu au voie să părăsească imobilul de domiciliu, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza. De asemenea, ei trebuie să se prezinte în fața judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată ori de câte ori sunt chemați, să nu comunice cu persoana vătămată, cu coinculpații și martorii din dosar, cu membrii de familie ai acestora. În caz contrar, se pot întoarce după gratii. 




Comentează știrea

haipa
14 februarie 2014
WEBMASTER

daca webmaster-ul cuget liber are COAIE sa publice lista de IP-uri care au votat "comentariul" lui Gavaz Filis, sa vedem cate din ele sunt din ROMANIA si cate din ele sunt cu ajutorul sistemelor de vizitare/realizare trafic. DACA NU ESTI IN STARE ZI-MI CA TE AJUT EU, CONSTANTENI NU PUN BOTU LA ASTFEL DE "CONCURSURI" NU SUNTEM CHIAR ASA PROSTI..... CUGET LIBER NE JIGNESTE CU ASTFEL DE CONCURSURI UNDE SE POATE TRISA --- HUUUUUUUuuuuu! sa va bagati viitoarele concursuri in CUR cu tot cu voturi!!!!

hermes 50cm birkin replica
9 mai 2014
hermes 50cm birkin replica

hermes leather iphone 5 case Stiri Eveniment : Scandal sexual la CONSTANȚA! Liceenii acuzați că au violat o colegă, arestați la domiciliu | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes 50cm birkin replica http://moneslaw.com/brand.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6426 secunde