Scandal cu focuri de armă la Medgidia - șapte persoane au fost reținute

886
1
Scandal cu focuri de armă  la Medgidia - șapte persoane au fost reținute - politia11340395390-1351109037.jpg
Șapte persoane au fost reținute de polițiști sunt acuzate de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice, după ce s-au luat la bătaie pe strada Fundătura Viilor din Medgidia. 


Polițiștii au fost solicitați marți după-amiază, în jurul orei 18,00, să intervină pentru aplanarea unui scandal. Membrii a două familii și-au amintit de o ceartă mai veche, legată de o întrecere de cai, și s-au luat la bătaie cu bâte și săbii. Prezența oamenilor legii nu a avut darul să-i liniștească pe scandalagii, drept pentru care, pentru a fi mai convingători, polițiștii au tras nouă focuri de armă în plan vertical.

Scandalagii au fost identificați ca fiind Baeram I., de 41 de ani, Sunai I., de 29 de ani, Geilan I., de 24 de ani, Chemal Ș., pe de o parte, și Amet S., de 36 de ani, Chemal M., de 46 de ani și Chenan S., de 29 de ani, Gian M., de 33 de ani și Lupu A., de 42 de ani, pe de altă parte, toți din municipiul Medgidia.

În urma incidentului, trei persoa-ne au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar două au rămas internate în cadrul Spitalului Județean Constanța.

Șapte dinte cei implicați în altercație au fost conduși la sediul unității de poliție pentru cercetări și au fost reținuți pe bază de ordonanță, urmând să se stabilească măsurile legale ce vor fi luate împotriva lor. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Încep "Zilele Toamnei" la Medgidia
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ziua Armatei, omagiată la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.4258 secunde