Sancțiuni pe bandă rulantă pentru comerțul din Mamaia și Satul de Vacanță

270
 Poliția Locală Constanța, alături de polițiștii și jandarmii constănțeni au acționat, zilele trecute, pentru siguranța constănțenilor și turiștilor aflați pe litoralul românesc. În acest sens, cei care au fost surprinși că desfășoară activități de comerț ilicit pe domeniul public sau privat al statului au fost sancționați contravențional.

Cuantumul amenzilor aplicate variază între 500 și 5.000 lei, în funcție de gravitatea faptei, cu posibilitatea achitării în termen de 48 de ore a jumătate din minim.

Bunurile și produsele comercializate fără documentele legale necesare au fost confiscate de către autorități. Totodată, operatorul economic - utilizator al plajei are obligația de a nu permite comerțul ambulant în conformitate cu prevederile O.U.G 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre.

"De la începutul lunii iulie și până în prezent, polițiștii locali au aplicat în stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță un număr de 238 de sancțiuni contravenționale în valoare de 132.500 lei pentru activități comerciale ilicite", au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8269 secunde