Sacrificiul suprem. Un tată de 68 de ani a murit înecat, salvându-și fiica din apele învolburate: "Dacă salvamarii ar fi fost în zonă..."

1000
3
Sacrificiul suprem. Un tată de 68 de ani a murit înecat, salvându-și fiica din apele învolburate:
Nefericitul eveniment de la Eforie Nord, de ieri, a arătat că viața bate filmul. Un tată a făcut sacrificiul suprem pentru fiica sa, care a fost la un pas să moară înecată în Marea Neagră. După ce tânăra de 35 de ani a intrat în apă, în zona Debarcader, și-a dat seama că nu mai poate reveni la mal din cauza curenților puternici. În acel moment, tatăl ei, în vârstă de 68 de ani, și-a pierdut viața încercând să-și salveze fiica din apele Mării Negre. Cu ultimele eforturi a reușit să o aducă la mal. Medicii ajunși la fața locului nu au reușit, în ciuda repetatelor manevre de resuscitare, să-i salveze viața bărbatului. Fiica sa se află în afara oricărui pericol. Cei doi erau turiști și au venit din Suceava pe litoralul românesc. Turiștii aflați pe plajă spun că dacă salvamarii ar fi fost în zonă, probabil că alta ar fi fost soarta acestei familii.


Comentează știrea

Darie
9 august 2016
Daca ...

Daca esti prost , si stii ca esti prost , stai in apa pana la genunchi . Daca nu stii sa inoti sau inoti precum bata sau pluta , nu depasi geamandurile , sau , nu depasi adancimea de un metru . Poti sa te balacesti si la aceasta adancime ! Daca esti prost si nu stii ca esti prost , ai grija , ca la mare , nu intalnesti la fiecare pas , cate un salvamar , sa-ti salveze curul , pe care tu insuti nu esti in stare sa-l protejezi ...

Zxe
10 august 2016
Salvamar

În cazul acesta trebuiesc cercetati penal salvamarii deoarece ei sunt plătiți sa stea pe plaja și sa acorde asistenta nu pe terasa la bere sau alte activități.

Alex
10 august 2016
Slavamar

Stai linistit ca salvamarii sunt platiti doar la zile mari... plus ca ...ar trebui si lumea sa fie mai atenta ..mai ales daca sunt valuri mari ...si un inotator profesionist poate fi tras de curenti,poate obosi..etc ..akm asta este s au intamplat multe cazuri de acest gen si nu invata nimeni din ele...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.115 secunde