S-au răsturnat cu mașinile pe câmp

220

Articole de la același autor

Două persoane au ajuns, ieri dimineață, pe patul de spital după ce mașinile în care se aflu au fost implicate într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut pe Drumul Național 3, în jurul orei 06.20. Un bărbat de 72 de ani se deplasa la volanul unui autoturism marca Opel, dinspre Valu lui Traian către Constanța.

La un moment dat, din cauza neatenției, acesta a intrat în mașina care circula în fața sa, un autoturism marca Daewoo. În urma impactului cele două mașini au ieșit în decor și s-au răsturnat. Șoferul autoturismului Daewoo, de 59 de ani, și un pasager din mașină au suferit leziuni.

La fața locului s-au deplasat cadrele medicale și agenții de la Rutieră. Cele două victime au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Șoferii au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. Protagonistul s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare din culpă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Grav accident rutier. Cinci victime!
Pagina a fost generata in 0.374 secunde