S-a aruncat în canal din cauza datoriilor

336
S-a aruncat în canal din cauza datoriilor - inecat-1445622185.jpg

Articole de la același autor

Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" au fost solicitați să intervină, vineri după-amiază, în zona Podului Murfatlar pentru a scoate o persoană din Canalul Dunăre Marea Neagră. Cel care s-ar fi înecat este Mitică Chiriță, de 35 de ani, din localitatea Valu lui Traian care a dispărut de acasă de câteva zile. Pentru că acesta și-a sunat soția și i-a spus că se va sinucide, rudele l-au căutat neîncetat de marți dimineață. 


Vineri, familia i-a găsit hainele și telefonul mobil pe marginea canalului. Scafandrii ISU s-au deplasat imediat la locul indicat cu o barcă pneumatică. Ofițerii și subofițerii au intervenit și după o oră de căutări au dat de urma cadavrului.


"Un bărbat de 35 de ani a fost găsit la patru metri distanță față de mal la o adân-cime de șapte opt metri, temperatura apei fiind de 8 grade", a declarat plt. Daian Hagi, din cadrul ISU "Dobrogea". 


Amintim că bărbatul a dispărut de marți dimineață, după ce și-a anunțat soția că își va pune capăt zilelor. În noaptea de luni spre marți acesta a petrecut la o sală de jocuri de noroc unde a pierdut o sumă mare de bani. 


Soția le-a spus anchetatorilor că în jurul orei 03.00 a venit acasă, însă nu a avut liniște și în jurul orei 07.30 a plecat. A fost observat într-un microbuz și a coborât în Murfatlar. Și-a anunțat soția că își va pune capăt zilelor și telefonul s-a închis… 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.418 secunde