S-a aruncat de la etajul opt, după ce și-a incendiat apartamentul

136
S-a aruncat de la etajul opt, după ce și-a incendiat apartamentul - bloc-1449581707.jpg

Articole recomandate

O femeie și-a incendiat apartamentul, iar apoi a murit, după ce s-a aruncat de la etajul opt al blocului în care locuia, în Sectorul 4. Potrivit Poliției Capitalei, asupra femeii a fost găsit un pistol cu bile.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, în Sectorul 4 al Capitalei, iar polițiștii au fost anunțați în jurul orei 02.00, după ce o persoană a apelat numărul 112 ca să semnaleze o explozie în blocul în care locuiește, informează B1.ro.

Potrivit Poliției Capitalei, explozia s-a auzit din apartamentul unei femei în vârstă de 33 ani, iar în imobil au fost găsite două recipiente care păreau să fie cu benzină.

La fața locului a ajus un echipaj SMURD care a transportat-o în stare gravă la spital, unde a murit câteva ore mai târziu.

Femeia era depresivă și lua medicamente pentru tratarea bolii. Aceasta locuia împreună cu concubinul ei, care nu era acasă în momentul în care a incendiat apartamentul, potrivit primelor informații.

Anchetatorii de la Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului Tribunalului București, au deschis un dosar de moarte suspectă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident provocat de un șofer neatent
Pagina a fost generata in 1.1941 secunde