Rugbistul prins la Constanța cu droguri rămâne în spatele gratiilor

293
Rugbistul prins  la Constanța  cu droguri rămâne în spatele gratiilor - rugbist-1444237730.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au decis, ieri, ca rugbistul Teodor Borș și iubita lui, Mădălina Georgiana Câtu să își petreacă și următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Cei doi sunt acuzați de trafic de droguri de risc și de mare risc. Aceștia sunt încarcerați în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Constanța.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au organizat la sfârșitul lunii august o amplă acțiune și au descins în cinci locații de pe raza municipiului București.

"Acțiunea a vizat patru persoane din municipiul București, care în perioada mai-august 2015 s-au implicat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc în Constanța și București. În urma perchezițiilor domiciliare au fost identificate: 17.950 lei, 70 grame de canabis, precum și dispozitive pentru prepararea, porționarea și consumul drogurilor", se arată într-un comunicat re-mis de poliție.

În urma descinderilor, la sediul DIICOT au fost escortate trei persoane. Dintre acestea rugbistul Teodor Borș și iubita lui au fost propuși spre arestare. De atunci cei doi se află în spatele gratiilor. Acțiunea a fost atent coordonată de procurorii DIICOT Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Tineri prinși cu droguri
Pagina a fost generata in 1.9324 secunde