Rudele lui Bercea Mondial, trimise în judecată pentru șantaj

246
1
Rudele lui Bercea Mondial, trimise în judecată pentru șantaj - rudeleluiberceamondial-1403545409.jpg

Articole de la același autor

Procurorii anticorupție au trimis în judecată mai multe rude ale lui Sandu Anghel, zis și Bercea Mon-dial, în sarcina cărora s-a reținut șantaj cu circumstanțe agravante în stare de recidivă. Astfel, cei trimiși în judecată sunt Marius Constantin, ginerele lui Bercea, Izaura Anghel, concubina lui Constantin și fiica lui Sandu Anghel, Grinică - Ion Anghel, nepotul lui Bercea Mondial, de 17 ani, Florin Anghel, fiul lui Bercea și Fănica Anghel, soția lui Sandu Anghel. Potrivit procurorilor Direcției Naționale Anticorupție, pe 1 noiembrie 2013, Florin Anghel l-a amenințat pe Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu, că îl va da în vileag, prin intermediul presei, cu privire la mai multe fapte com-promițătoare pentru familia Băsescu, adică implicarea în presupuse infracțiuni de corupție. Astfel, Florin Anghel i-a cerut lui Mircea Băsescu 280.000 euro. 


Trei luni mai târziu, pe 26 martie, Fănica Anghel și fiul ei, Florin au amenințat-o din nou pe victimă, cerându-i acei 280.000 sau să-și transfere averea în proprietatea lor. Două luni de zile mai târziu, Constantin Marius, împreună cu concubina lui, Izaura Anghel și fiul lor de 17 ani au constrâns-o pe victimă pentru a le da banii res-pectivi, revenind cu amenințări la adresa familiei Băsescu. Apoi, pe 29 mai, cei trei au primit 10.000 euro de la Mircea Băsescu, însă procurorii știau de acești bani așa că i-au prins în flagrant. 


Două zile mai târziu, pe 31 mai, Florin Anghel a vorbit la telefon, din Penitenciarul Colibași cu persoana vătămată, căreia i-a solicitat să își retragă plângerea formulată și să dea declarații din care să rezulte inexistența faptei de șantaj investigată în prezenta cauză, astfel încât Marius Constantin să fie pus în libertate. Florin Anghel a amenințat că, în caz contrar, va da în vileag, prin intermediul presei, fapte compromițătoare pentru Mircea Băsescu și familia sa, urmând să disemineze și o presupusă înregistrare având ca obiect aceste aspecte. 


Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanța, cu propu-nerea menținerii măsurii arestării preventive luate față Marius Constantin și a măsurii controlului judiciar luată față de inculpații Izaura Anghel și Grinică - Ion Anghel. 


Comentează știrea

Comunistu'
24 iunie 2014
Jegurile basiste

Tiganii si-au cerut banii inapoi si fauritorii "dreptatii" i-au acuzat de santaj. Asta se chema " si fututi si cu banii luati" de catre jegosii de basesti. Oare cand se va instaura dreptatea in tara asta???!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0368 secunde