Românii pleacă înapoi, la muncă, în străinătate. Polițiștii păzesc drumurile

93
Românii pleacă înapoi, la muncă, în străinătate. Polițiștii păzesc drumurile - 29augustblocatapleacaromanii-1409327099.jpg

Articole de la același autor

Românii stabiliți în străinătate, care au venit în concedii acasă, în luna august, se pregătesc de plecare. De aceea, în acest sfârșit de săptămână, Poliția Română suplimentează numărul polițiștilor aflați pe stradă, pe arterele principale care duc spre ieșirile din țară. 
"În perioada 28 - 31 august, 9.250 de polițiști acționează la nivel național, în principal în vederea diminuării riscului rutier și fluidizării circulației pe principalele drumuri naționale care fac legătura cu statele vecine. O atenție deosebită este acordată magistralelor CFR care fac legătura cu intrările-ieșirile din țară, precum și aeroporturilor internaționale.
În acest sens, în medie, zilnic, acționează aproape 1.520 de polițiști de la rutieră, cu echipamente de supraveghere video și măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, precum și peste 860 de polițiști de la transporturi, care acționează punctual în trenurile de călători, în gări și în aeroporturi, pentru siguranța călătorilor.
Pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru sprijinirea polițiștilor de la rutieră, 5.449 de polițiști de la ordine publică sunt la datorie", au precizat reprezentanții Poliției Române. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6087 secunde