Revoltător! Doctoriță filmată în timp ce refuză să consulte un copil bolnav: "Uite de aia! Nu vreau eu!"

327
1
Revoltător! Doctoriță filmată în timp ce refuză să consulte un copil bolnav:

Articole recomandate

Caz revoltător la Spitalul din Tecuci. O doctoriță în vârstă de 65 de ani a refuzat să consulte un copil, deși era de gardă, iar micuțul în vârstă de nouă ani prezenta semne clare de boală, ce impuneau intervenția de urgență: febră, dureri, vărsături. Cazul s-a întâmplat în ziua de Paști, iar explicațiile doctoriței sunt cel puțin penibile. Aceasta argumentat că părinții au mers cu copilul și la alți medici, iar acest lucru ar fi deranjat-o, deoarece era medicul minorului încă de la naștere. Dialogul dintre părinți și cadrul medical a fost înregistrat cu telefonul mobil de un prieten de familie cu cei doi, scrie adevarul.ro

Conducerea spitalului de pediatrie din Tecuci a aflat de-abia miercuri de incident, însă până să demareze o anchetă internă a aflat ca medicul care a refuzat să consulte copilul și-a dat demisia. Doctorița era deja pensionară, dar din cauza lipsei personalului a acceptat să facă gărzi în continuare.

Comentează știrea

ovidiu
5 mai 2016
Afara din sistem

Oare doctorii astia nu isi dau seama ca in ziua de azi si un copil de 5 ani poate sa-i filmeze si inregistreze oricand iau spaga sau cand se comporta ca niste animale ? Ei chiar sunt atat de obsedati de bani ca isi inchipuie ca toti pacientii sunt prosti de pica si ei pot face ce vor ?

Pagina a fost generata in 1.616 secunde