Reținut la Constanța, după ce a furat peste 100.000 lei dintr-o rulotă

214
Reținut la Constanța, după ce a furat peste 100.000 lei dintr-o rulotă - retinut-1502210330.jpg
Un bărbat de 47 de ani, din Argeș, suspectat că ar fi sustras dintr-un seif amplasat într-o rulotă parcată în județul Timiș sumele de 79.781 lei, 6.500 euro, precum și 14 bijuterii de aproximativ 150 grame, a fost reținut de polițiștii constănțeni. 


Oamenii legii au acționat în urma unei sesizări a polițiștilor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timiș (SRPT), împreună cu jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, pentru depistarea și prinderea bărbatului.


Zisu Gheorghe Cristinelera era angajat al unui parc de distracții amplasat în localitatea Deta – județul Timiș, iar într-un moment de neatenție al patronilor respectivei locații ar fi sustras sumele de bani și bijuteriile.


După comiterea faptei, bărbatul ar fi plecat spre Constanța, folosind mai multe autoturisme de ocazie, ulterior călătorind cu trenul pe relația Brașov – Constanța.


Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat și ulterior l-au predat sub escortă agenților din cadrul SRPT Timiș care instrumentează dosarul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.271 secunde