Reîncep lucrările pe podul Agigea: "Se va circula cu restricții"

1418
3
Șoferii nu vor avea parte nici în acest an de o vară liniștită, dacă aleg să-și petreacă vacanța în sudul litoralului. Potrivit directorului DRDP Constanța, începând cu luna martie vor începe lucrările de asfaltare pe podul Agigea, urmând ca lucrările să se finalizeze după terminarea sezonului estival. Mai mult decât atât, traficul va fi oprit complet timp de câteva zile. 


"Podul Agigea nu se va închide, se poate lucra alternativ. În anumite momente se va circula cu restricții, însă se va circula, este un lucru normal atunci când se toarnă asfaltul. O posibilă închidere a podului va fi când se va da inelul jos, care cântărește aproximativ 40 de tone. Lucrările vor începe la data de 1 martie, iar graficul de lucrări se întinde până la toamnă, pentru că se va lucra sub trafic", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marian Dima, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.


Comentează știrea

o dacia 1300
16 februarie 2017
podul prostiei

un podulet de cativa m are nevoie in sec 21 de 5 ani(!!!!!!!!!!!!) pt a fii reabilitat. idiotilor, acum 2000 DE ANI Apolodor din Damasc a construit peste Dunare un pod in 2 ani. PICIOARELE EXISTA SI AZI. ce cacat de ingineri,proiectanti si edili ne inconjoara? daca sunteti tampiti si incapabili faceti apel la alte tari capabile.in 5 ani canalul INTRE fRANTA SI ANGLIA era la jumatate.imaginati-va ca am fii in situatia de a transporta trupe si material militar......Daca nu ma insel podul a fost inaugurat de vreo 3 ori????In Romania este nevoie de 6 luni pt a reface asfaltul pe o lungime de 200m pe un pod de cacat, luavar Dracu de incapabili.

Marin
16 februarie 2017
Mare rahat

Nimic nou. Nu era totusi mai fezabil sa se construiasca in pod nou?

europeanu
16 februarie 2017
Hotii !

Nu intelegi ca la podul asta mai e de furat ceva ? Cand intra primul la parnaie pentru hotii la pod,se termina lucrarile in doua zile.

Răspuns la: podul prostiei
Adăugat de : o dacia 1300, 16 februarie 2017
un podulet de cativa m are nevoie in sec 21 de 5 ani(!!!!!!!!!!!!) pt a fii reabilitat. idiotilor, acum 2000 DE ANI Apolodor din Damasc a construit...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4161 secunde