Regele drogurilor, extrădat în România

143
Regele drogurilor, extrădat în România - 8decembrietraficdroguricondamnar-1396269170.jpg

Articole de la același autor

Evelin Banev, supranumit regele cocainei, a fost adus, ieri, cu mandat de extrădare în România, pentru audieri la Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. "Brendo", așa cum este poreclit bărbatul, este cercetat de procurorii DIICOT pe motiv că ar face parte dintr-un grup infracțional organizat transfrontalier, constituit din cetățeni columbieni, români, bulgari și italieni, specializat în traficul internațional de droguri de mare risc - cocaină. 


Organele de anchetă spun că presupusa grupare infracțională se ocupa cu transportul de droguri de mare risc, acestea fiind introduse pe teritoriul Uniunii Europene folosind ca rută alternativă România - Portul Constanța. 


"În cursul lunii aprilie 2012, procurorii DIICOT au procedat la capturarea cantității de aproximativ 50 de kilograme de cocaină, puritate 93%, introduse de către membrii grupării pe teritoriul României, în scopul comercializării. Valoarea drogurilor de mare risc este de șase milioane de euro", au precizat, la acea dată, procurorii DIICOT.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5292 secunde