Redirecționați 2% din impozitul pe venit Fundației pentru SMURD

125
Redirecționați 2% din impozitul pe venit Fundației pentru SMURD - redirectionatiimpozit-1429810807.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța desfă-șoară, în această perioadă, acțiuni de informare a cetățenilor județului cu privire la posibilitatea redirec-ționării a 2% din impozitul pe venit pentru susținerea activității SMURD. 


Astfel, în diverse obiective cu afluență mare de persoane au fost amplasate puncte mobile de infor-mare prin intermediul cărora para-medicii SMURD și pompierii militari au oferit cetățenilor informații privind activitatea echipajelor SMURD, dar și modul de completare a formularului 230 sau 200 (după caz). Inițiativa pompierilor a fost apreciată de către constănțeni, care s-au declarat mulțumiți și recunoscători pentru serviciile pe care le oferă oamenii focului. 


Trebuie menționat faptul că, în județul Constanța, echipajele SMURD sunt operaționalizate de peste șase ani, perioadă în care au răspuns unui număr de zeci de mii de solicitări pe an. O dată cu trecerea timpului și SMURD-ul a crescut: s-a început cu trei, iar astăzi sunt nouă echipaje care sunt permanent pre-gătite să intervină, cărora li se alătură autospeciala de intervenție la accidente colective și calamități, auto-speciala de transport personal și victime multiple și descarcerarea grea. Zilnic, zeci de persoane sunt asistate medical de către echipajele SMURD Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Veste importantă despre apelurile la 112
Pagina a fost generata in 0.5375 secunde