Răzvan Dimoftache, acuzat că i-ar fi furat poșeta unei angajate din carmangeria sa

335
Răzvan Dimoftache, acuzat că i-ar fi furat poșeta unei angajate din carmangeria sa - razvan-1472488212.jpg
După ce a pus în pericol viețile constănțenilor, punând la vânzare tone de carne expirată, Răzvan Dimoftache a "lovit" din nou. Pe lângă trimiterea lui în judecată pentru evaziune fiscală, afaceristul este acum cercetat și pentru furt. Acesta este acuzat că i-ar fi furat poșeta unei angajate, din carmangeria sa din Tomis III. 


"Pe data de 11 august 2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus trimiterea în judecată și sesizarea Judecătoriei Constanța sub aspectul săvârșirii de către inculpatul Răzvan Dimoftache a infracțiunii de furt, prev.de art. 228 alin.1 din C.pen, cu aplic. art. 41 alin. 1 C.pen și art. 5 alin. 1 C.pen", se arată într-un comunicat al Par-chetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 


Procurorii spun că, la data de 10 august 2013, în timp ce se afla în sediul magazinului SC SLADUM SRL din municipiul Constanța, zona Tomis III, a sustras o borsetă aparținând persoanei vătămate S.G.E, borsetă ce conținea trei telefoane mobile, suma de 28 de lei, precum și mai multe documente personale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2406 secunde