Razie în trenurile care vin pe litoral

115

Articole de la același autor

Polițiști, jandarmi, angajați ai CFR și polițiști locali au verificat, în sfârșitul de săptămână care s-a încheiat, trenurile de călători și stațiile de cale ferată. Scopul: prevenirea evenimentelor care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, furturile și combaterea comerțului ambulant, "înfloritor" în trenuri. 
Astfel, sute de oameni ai legii au urcat în trenurile care circulă pe rutele București - Fetești - Cernavodă - Medgidia - Constanța - Mangalia, Brașov - Sibiu - Deva - Arad - Curtici și Brașov - Miercurea-Ciuc - Deda - Baia Mare - Satu Mare și au inspectat și stațiile de cale ferată. 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 29 de infracțiuni, dintre care opt de natură judiciară, 19 de natură economică și două de altă natură. 
De asemenea, au fost aplicate 176 de sancțiuni contravenționale în valoare de 43.320 de lei. Dintre sancțiunile aplicate, 100 au fost pentru abateri la normele de conviețuire prevăzute în Legea nr.61/1991 privind ordinea și liniștea publică. Polițiștii au depistat 11 persoane urmărite în temeiul legii, 20 de persoane care apelau la mila publică, 5 vânzători ambulanți și 19 minori lipsiți de supraveghere. În urma controalelor desfășurate în trenuri, au fost depistați 439 de călători frauduloși. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Iunie 2013
Stire din Economie : CFR - în pragul exploziei sociale
Pagina a fost generata in 0.6319 secunde