Răzbunare între frați, în județul Constanța: a vrut să-i incendieze firma

300
1

Articole de la același autor

Din cauza banilor, un bărbat de 39 de ani din Techirghiol a vrut să-și distrugă fratele. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, a trecut la fapte: a încercat să dea foc depozitului de lemne pe care acesta îl deține în localitate și chiar l-a amenințat că-i va incendia și locuința.

Potrivit oamenilor legii, Viorel Marian Leonte a fost angajat la depozitul de lemne al fratelui său. El susține că, deși este fratele patronului, nu a fost plătit pentru munca lui, așa că, de supărare, a decis să se răzbune. Prima tentativă a fost în noaptea de joi spre vineri, 23 spre 24 octombrie. "În jurul orei 3,00, inculpatul a provocat distrugeri în incinta depozitului pentru lemne de foc situat în orașul Techirghiol, pe strada Berzei, aparținând persoanei vătămate, fratele său, respectiv a tăiat cablurile electrice, a distrus un proiector și a incendiat o anvelopă auto ce se afla lângă baraca locuită de paznicul depozitului", ne-au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Nu s-a simțit răzbunat. Din contră, a doua zi dimineață, s-a întâlnit cu fratele lui pe strada Muncii din Techirghiol și a sărit la bătaie. Ba chiar, spun anchetatorii, l-a amenințat că-i va da foc la locuință și la depozitul de lemne.

Peste doar câteva zile, a trecut la fapte. "În noaptea de luni spre marți, 27 spre 28 octombrie, în jurul orei 22,00, inculpatul a provocat distrugeri în incinta depozitului pentru lemne de foc menționat anterior, respectiv prin incendierea unor mobile care se aflau în interiorul magaziei. Focul s-a propagat la un perete al magaziei, la acoperișul acesteia și a cuprins și aproximativ 300 de kilograme de cărbune", au adăugat procurorii.

În final, prejudiciul a fost estimat la aproximativ 2.500 de lei.

Ieri, suspectul a fost reținut, fiind acuzat de distrugere, amenințări și loviri și alte violențe. 

Comentează știrea

mari
30 octombrie 2014
Ocazie!

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Răzbunare a dealerilor  de etnobotanice?
Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Un camion a luat foc, lângă Medgidia
Pagina a fost generata in 0.4787 secunde