Războiul pentru conducerea DADL se poartă și-n instanțe

5012
Războiul pentru conducerea DADL se poartă și-n instanțe - dd6710bd4df377be8d5bb188d981c91b.jpg
Laurențiu Marin speră să-l "detroneze" pe Mitrea cu ajutorul magistraților
Curtea de Apel Constanța a judecat, ieri, cererea directorului DADL, Laurențiu Marin, de suspendare a executării actului administrativ prin care la conducerea instituției a fost numit interimar Marian Mitrea. Instanța de judecată se va pronunța în cursul acestei zile.
Avocatul lui Laurențiu Marin a cerut suspendarea executării actului emis de Administrația Națională Apele Române (ANAR) și a precizat instanței de judecată că, din documentul cu pricina, nu rezultă că măsura este una temporară. Mai mult, la întoarcerea din concediul medical, Marin nu a fost lăsat să intre în instituție, după cum a precizat chiar avocatul acestuia, ieri, în sala de judecată.
De asemenea, avocatul lui Marin susține că în decizia prin care Marian Mitrea a fost numit director coordonator interimar la DADL nu este menționat decât în preambul că este vorba despre un interimat, până la revenirea lui Marin din concediul medical.
"Laurențiu Marin nici la acest moment nu poate intra în instituție, ultima încercare în acest sens soldându-se cu evacuarea forțată a clientului meu", a mai spus avocatul.
În replică, avocatul lui Marian Mitrea a susținut că din actele depuse la dosar rezultă că DADL nu și-ar însuși cererea respectivă și că, de altfel, de pe 4 ianuarie, când Laurențiu Marin s-a întors la serviciu, decizia de numire tem-porară a încetat de drept. 
Reprezentantul lui Mitrea mai spune că, potrivit unei adrese primite de Marin din partea ANAR, acestuia i-a fost adus la cunoștință faptul că, atunci când va reveni din concediul medical, să nu se mai prezinte la DADL, ci direct la sediul Administrației Naționale Apele Române, unde urma să fie supus unei proceduri de evaluare a activității desfășurate la DADL. "Nu există nicio pagubă iminentă și niciun prejudiciu care să-i fi fost adus lui Laurențiu Marin", a spus avocatul.
Precizăm că acțiunea a fost înregistrată pe rolul Curții de Apel Constanța încă din luna noiembrie 2009, dosarul rămânând, la data de 7 decembrie 2009, în pronunțare, pentru ca, ulterior, instanța să îl repună pe rol, acordând termen pentru data de ieri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2303 secunde