RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul șoferului FĂRĂ PERMIS, care A UCIS UN PIETON și A FUGIT

3113
2
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul șoferului FĂRĂ PERMIS, care A UCIS UN PIETON și A FUGIT - cameretraficidiotcriminal4046050-1472456156.jpg
Audierile au fost reluate duminică de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 din Capitală, după ce sâmbătă seara bărbatul care a condus fără permis și a produs un accident mortal după care a fugit de la locul faptei, a fost lăsat în libertate.


Astfel, în urma audierilor de duminică tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind extinsă urmărirea penală și pentru alte fapte de conducere fără permis, la sediul parchetului fiind audiați mai mulți martori, au declarat oficiali din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 din Capitală pentru Mediafax.


"Procurorul nu a propus arestarea preventivă a șoferului, astfel că acesta a plecat acasă liber ca pasărea cerului. Frustrant! Incredibil de frustrant pentru toți cei care au muncit la acest caz. Cam acestea sunt momentele în care simți că cineva își bate joc de munca ta", a transmis polițistul Marian Godină, cel care a publicat imediat după accident, pe pagina sa de Facebook, un apel către oamenii care recunosc autoturismul implicat în accident să anunțe Poliția Rutieră.


În urma accidentului produs, la data de 24 august, pe strada Energeticienilor din București, o femeie a decedat. Tânărul care a provocat accidentul a părăsit locul accidentului fără acordul polițiștilor.




Comentează știrea

klaus
29 august 2016
guvernul meu

Mai aveti 50-60 de ani răbdare până o să am guvernul meu!

gaby
29 august 2016
smecherii

E treaba politiei sa prinda infractorii reali, cine da drept de fotografiat la diversi golani ?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3271 secunde