Răfuială între romi și români, în Murfatlar / VIDEO

1253
1
Răfuială între romi și români, în Murfatlar  / VIDEO - murfatlar-1335874748.jpg
Sătui de romii care le fură din gospodării, mai mulți oameni au hotărât să-și facă singuri dreptate. Înarmați cu pietre, ei au năvălit în casele romilor și au distrus tot ce au găsit în cale.
"A intrat peste noi. Într-adevăr, frații mei erau beți. Au venit azi de dimineață de la discotecă. Nicidecum ce au zis ei, au intrat peste noi fără să vadă fără să fie siguri de ceva. Asta e violare de domiciliu a bunurilor moravuri, asta e ultraj", a strigat o femeie de etnie romă.

Localnicii acuză însă, că sunt terorizați de vecinii lor romi și spun că aceștia le fură fierul vechi din curți, relatează România TV.

"În toate curțile umblă noaptea, ți-e și frică", a spus o femeie.

"Aici stau bunicii mei și e normal să nu furi oamenii lângă care stai de 30 de ani. Au furat tot ce se putea fura din spatele curții", a spus o altă localnică.

"Au considerat vecinii de acolo că trebuie să-și facă singuri dreptate. Am intervenit la timp", a declarat comisar șef Ovidiu Grosu, comandant Poliția Murfatlar.

În acest caz s-au întocmit mai multe dosare penale pe numele celor care au devastat locuințele romilor. Cât despre acuzațiile de furt, poliția spune că este o anchetă în curs.


Comentează știrea

Roman onest
3 mai 2012
rrrrrrromiiiiiii sau tiganiiiiii

Tiganii astia-s ca un buboi de puroi in coasta romanilor dupa 89 incoace, EI sant dusmanul care ne sapa din interior, urata subspecie de animale

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Aprilie 2012
Stire din Monden : Pepe, prins într-un nou scandal
Pagina a fost generata in 1.1384 secunde