Radu Mazăre contestă condamnarea cu suspendare în dosarul retrocedărilor

464
3
Radu Mazăre contestă condamnarea cu suspendare în dosarul retrocedărilor - radumazare-1500047573.jpg
Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, condamnat de Curtea de Apel București la 4 ani de închisoare cu suspendare, a atacat decizia magistraților. Contestația urmează a fi trimisă spre soluționare către Înalta Curte de Casație și Justiție a României. 


În cadrul aceluiași dosar, privind retrocedarea ilegală a unor terenuri, Nicușor Constantinescu, fost președinte al Consiliului Județean Constanța, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, aceeași pedeapsă primind și Dragoș Săvulescu, fost acționar al clubului


Dinamo București. Cristian Borcea, fostul finanțator al clubului Dinamo, dar și notarul Jean Andrei, soțul președintelui Tribunalului București, au primit soluții de achitare. 


Vă reamintim că în data de 28 octombrie 2008, Radu Mazăre a fost trimis în judecată de procurorii DNA, alături de alte 36 de persoane, în legătură cu restituirea și atribuirea nelegală a unor întinse suprafețe de teren intravilan din Constanța, Mamaia, plajă și faleză. 


Conform DNA, prin faptele săvârșite de cei 37 de inculpați, în această cauză s-ar fi cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 114 milioane euro, dintre care 77,77 milioane euro reprezintă prejudiciu în dauna statului și 36,16 milioane euro în dauna municipiului Constanța.


Comentează știrea

Hollywood
15 iulie 2017
Foarte bine

Poate-i dă cu executare. Plm.

Nicușor
15 iulie 2017
Corect !

Să ceară și daune morale ! Jumătate din Mamaia ! Cealaltă jumătate !

Alina
15 iulie 2017
mazare

CU EXECUTARE!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3677 secunde