Radu Mazăre: "Aș fi câștigat Președinția, fluierând"

355
5
Radu Mazăre:

Articole recomandate

Primarul Constanței, Radu Mazăre, este convins că dacă Victor Ponta nu ar fi candidat la președinție, ar fi candidat el și ar fi avut șanse sigure de reușită.


Dacă nu ar fi candidat Ponta, Mazăre s-ar fi înscris în cursa pentru Cotroceni. "Cu restul de candidați, fluieram, Iohannis, Udrea, Macovei, nici nu are rost să-i menționez, îi întreceam fluierând".


Chiar dacă numele lui nu a figurat, prea des, în sondajele de opinie comandate de partide, Radu Mazăre crede că este cunoscut și apreciat în toată țara. "Și eu sunt bine poziționat, chiar dacă nu am fost foarte des măsurat. Asta se știe din ratingul pe care îl fac la televiziuni, din reacția populației în momentul în care mă întâlnesc cu oamenii, în afara Constanței", a spus Radu Mazăre, citat de evz.ro.


Comentează știrea

Gelu
19 septembrie 2014
Ei,as !..

Cu siguranta ca Mazare i-ar fi intercut pe cei mentionati la fuga,insa de voturi din partea cetatenilor,sa fim seriosi...E OK cu circul,dar la presedintie ne-am saturat sa avem tot felul de oribilitati ticaloase si nu vrem nici unul cu inclinatii exchibitioniste sau circar. Pe bune,Mazare e bun doar ca organizator de zaiafeturi,nu de condus serios o tara. Asa si coana Udrea se crede mai mult decat este si e convinsa ca tinerii o vor vota, doar ca e o pitzi si cam atat.

Mishu
19 septembrie 2014
Daca-l iubeste prostimea...

De mult am zis ca acest golan si mascarici are grave probleme de personalitate si este dereglat psihic... Numai un bolnav mintal se imbraca ca sa apara in "rolul" unor personaje istorice , fara a fi actor care trebuie sa interpreteze niste roluri. De asemeni , v-ati uitat atent la fotografii (pentru cei care la fel ca si mine, nefiind prezenti la circ) sa vedeti ce mina afiseaza , de adevarat nebun in transa , atunci cand apare pe scena scalambaindu-se ?... Unde mai pui ca se crede un gigolo , crezand ca fetele alea daca n-ar fi platite (din banii bugetului primariei !), l-ar insoti pe acest idiot , cand de fapt el este de o uratenie nemaintalnita pentru un barbat la varsta lui (picioare aschimodice , nas stramb , fatza coltzuroasa de betiv / drogat , cocoselul mic. Toti stiu ca doar una grasa si urata in draci , parca Luiza se numeste , il satisfice pe bolnav mastubandu-l... Un asemenea bufon dereglat mintal sa conduca un municipiu de marimea Constantei , dar ce-i mai grav , sa si fie ales de oameni (fie ei si analfabeti...), sunt sigur ca nu mai se intampla pe tot mapamondul...! Punand la socoteala si faptul ca-si bate joc de banii contribuabililor , dand pomeni de la bugetul Primariei si organizand spectacole pentru seminalfabeti , dar neasfaltand un metru macar in anul 2014 in oras , nu pot decat sa afirm: Halal oras de prosti...!!!

Antonescu
19 septembrie 2014
Bine zis Mishu

Intr-adevar, Constanta e un oras mare de prosti,cu Mazare in fruntea lor.Dar Mazare nu a fost prost, a stiut ce electorat sa tinteasca la fiecare alegeri.Au fost pensionarii(cu puiul si faina), au urmat tinerii(cu apartamentele ieftine) si acum vin la rand ciorile(care sunt destule in oras).Un procent mare de pensionari sunt tot cu el dar a recuperat pierderea tinerilor prin noile venite ciori.

Antonescu
19 septembrie 2014
Completare

Si acum raportam ce am spus mai jos la nivelul tarii si ajungem la concluzia ca Romania e o tara mare de prosti care ar avea multe sanse sa fie condusa de Mazare.

bob
20 septembrie 2014
Eu o voi vota pe Elena Udrea

Pentru ca are niste tzatze uriase!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5723 secunde