Puștanii care sparg mașini în Constanța au dat noi lovituri

216
Puștanii care sparg mașini în Constanța au dat noi lovituri - furt-1384405335.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți constănțeni care locuiesc pe strada Mălinului, din municipiul Constanța, au avut parte de o surpriză neplăcută, ieri dimineață: și-au găsit mașinile vandalizate, în parcare, cu sistemele de asigurare forțate. Din interior, însă, după cum le-au declarat ulterior polițiștilor chemați la fața locului, nu s-a furat nimic. Nu de alta, dar cei care le-au spart, forțând sistemul de deschidere, nici nu aveau ce să fure.

Până în prezent polițiștii de la Secție 3 au identificat șapte păgubiți, dintre care o parte au formulat plângeri deja. Autorii spargerilor nu au fost încă prinși, dar polițiștii au o idee cine ar putea să fie, având în vedere că modul de operare corespunde cu cel al minorilor de 12 și 13 ani, care le tot dau bătăi de cap de câteva luni. Și de această dată, au fost sparte Daciile Logan, încuietorile fiind forțate cu un briceag.

"Recomandăm cetățenilor montarea unor sisteme de alarmă pe autovehicule și totodată să nu lase nici un fel de bunuri de valoare la vedere", a menționat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt al Poliției Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Ford cu ITP fals, găsit la Ostrov
Joi, 12 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Mașini sparte pe B-dul Aurel Vlaicu
Pagina a fost generata in 0.598 secunde