Pușcărie pe viață pentru bestia care a ucis o mamă în fața copiilor ei

387
Pușcărie pe viață pentru bestia care a ucis o mamă în fața copiilor ei - pedeapsadrastica-1475169606.jpg
Judecătorii Tribunalului Constanța l-au condamnat pe Nicolae Gociu la închisoare pe viață, după ce bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost trimis în judecată pentru omor calificat. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Constanța. 


Nicolae Gociu este cercetat după ce și-a ucis cu sânge rece fosta iubită, Mihaela Bahan, în vârstă de 40 de ani. Bărbatul a fost arestat preventiv după ce, în noaptea de 28 spre 29 ianuarie, a dat buzna în casa fostei sale iubite, situată în cartierul con-stănțean Palas, și a pus-o la pământ cu multiple lovituri de cuțit. Tragedia s-a petrecut chiar sub privirile celor trei fii ai victimei și ai bunicului acestora. 


Bunicul celor mici a fost rănit, în încercarea disperată de a-și salva fiica din ghearele morții. Din nefericire, femeia a decedat la spital, în dimineața imediat următoare. 


Gociu nu este la prima crimă. Cu ani în urmă, pe vremea când era militar, acesta și-a ucis viitorii socri și a rănit-o grav pe cea care trebuia să îi devină soție. Pentru fapta sa, a ispășit 20 de ani de închisoare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5737 secunde