Protest al militarilor, în fața sediului PSD! "Opriți politica de umilire și discriminarea militarilor români"

21586
9
Protest al militarilor, în fața sediului PSD!
Astazi, începând cu ora 09.00, îmbrăcat cu ținuta de instrucție, comandorul în rezervă Nicolae Vlăduțoiu a fost prezent alături de colegii săi, în fața sediului PSD din București, pentru a manifesta indignarea față de politica de umilire, discriminare și denigrare a militarilor români în activitate și în rezervă/retragere. Aceștia au depus Scrisoarea de protest adresată lui Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat.


"De peste 25 de ani asistăm la erodarea, cu bună știință, a Statului Român. Am asistat pasivi la adevărate acte de trădare națională: distrugerea industriei și agriculturii românești. Asistăm la ștergerea de pe harta lumii a acestui colț de rai binecuvantat de Dumnezeu. Ne-am săturat să fim batjocoriti și umiliți în lume, pentru ca cei care ne-au reprezentat nu au avut niciun interes să promoveze și să păstreze în relațiile internaționale adevăratele valori, autentice ale României.


Harta Europei, dar mai ales harta României, este plină de crucile eroilor neamului care au luptat, s-au jertfit și au plătit prețul suprem, VIAȚA, pentru a lăsa o moștenire extraordinară urmașilor lor și urmașilor, urmașilor lor. Opriți politica de umilire și de discriminare a militarilor români, politica ascunsa, de desființare a Armatei. Politica promovată în ultimii ani este un act de ÎNALTĂ TRĂDARE. Desființarea Armatei înseamnă desființarea STATULUI. Militarii și personalul civil din armata României sunt cei mai prost plătiți din societatea românească. Armata este echipată și înzestrată necorespunzător.
Să credem că proiectul Legii Salarizării Unitare a fost eleborat fără acordul dumneavoastră? Mă intreb de unde atâta cinism și răutate la adresa militarilor activi și în rezervă. Oare ați observat câte articole din Legea Fundamentală, Constituția României au fost încălcate?", este o parte a scrisorii semnată de comandorul în rezervă, Nicolae Vlăduțoiu. 


Comentează știrea

Iulian Mares
10 mai 2017
Respect!

Toata stima nea Nae! Suntem alaturi!

Periam C.
10 mai 2017
Opriți umilirea

Bravo brav camarad!

nutu constantin
10 mai 2017
Protestul militarilor

Sunt solidar cu militarii protestatari.Protestul e INDREPTATIT!

Murphy
10 mai 2017
Sa va fereasca Dumnezeu de....

Sa va ferasca Dumnezeu de o miscare in masa a militarilor romani activi si in rezerva/retragere. Inca sunt o forta de nedescris atunci cnad le ajunge cutitul la os. Nu mai este mult pana atunci ! Atentie la neatentie dragi parlamentari !

George Mirea
11 mai 2017
Indemn

Trebuiesc stranse randurile imediat si data adunarea. Baza a fpst luata. Un camarad a dat semnalul. Ce mai asteptam?

Gigel frone
11 mai 2017
Tupeu

A prins tupeu ca e in rezerva? Cat a fost activ de ce nu a facut greva? Mai terminsti cu mascarici din astia

tim
11 mai 2017
pensii

Da ce pensie ai domnule vladutoiu ? Fii barbat si spune.e foarte mare te asigur eu.ce tupeu de fost ofiter.

Mihai
11 mai 2017
Bravo camarade

Bravo camarade! Sunt sigur ca te vor mai sustine si alti camarazi. Cat despre pensia ta poti raspunde celor curiosi ca o meriti pentru ce ai suferit in anii de catanie. Poate meriti mult mai mult dar nu-si permite statul. Iar aparitia ta tarzie se datoreaza faptului ca militarii in activitate nu au voie sa faca greva si proteste ci doar munca voluntara la strans gunoaie si la deszapezit.

Dac
3 august 2017
Pentru cei necunoscatori

Jur sa mi apar tara chiar cu pretul vietii! Voi csre comentati aiurea ce oferiti tarii? Asteptati ajutor social?!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5632 secunde