Procurorii DNA au cerut condamnarea lui Nicușor Constantinescu la închisoare cu executare!

2428
13
Procurorii DNA au cerut condamnarea lui Nicușor Constantinescu la închisoare cu executare! - nicuorconstantinescu-1328534836.jpg
Procurorii DNA au cerut magistraților de la Judecătoria Constanța condamnarea la închisoare cu executare a președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, în dosarul în care a fost judecat pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă continuată.

Procurorii DNA spun că el ar fi refuzat să efectueze o serie de plăți la care CJ se angajase într-un proiect finanțat în mare parte de Uniunea Europeană, creând astfel un prejudiciu către RAJA Constanța în valoare de peste un milion de euro.

Avocatul apărării, Marius Mocanu, a solicitat achitarea lui Constantinescu, motivând, printre altele, că nu Consiliul Județean Constanța, prin Nicușor Constantinescu, s-ar face vinovat de nerespectarea contractului privind proiectul respectiv, ci Oficiul de Plăți din cadrul Ministerului Finanțelor.

Judecătorii au amânat pronunțarea în acest dosar cu o săptămână.

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Constantean
6 februarie 2012
La puscarie,cu Porcu' la puscarie,la puscarie,cu Porcu' la puscarie!

La puscarie,cu Porcu' la puscarie,la puscarie,cu Porcu' la puscarie!

cetatean
6 februarie 2012
DNA -AUTOSESIZARE

De ce nu il inchid procurorii DNA si pe Primarul Muresan de la Kogalniceanu, care nu a pus in aplicare o hotarare definitiva si irevocabila. Daca este Justitie sa fie pentru toata lumea....

Tila
6 februarie 2012
DNA

Ce numar are dosarul? Sa-l urmarin pe Jurindex .

Mormonul de serviciu
6 februarie 2012
Politichie

Oficiul de Plăți din cadrul Ministerului Finanțelor....Oare al cui este acest oficiu!!!??.Daca acest oficiu e bara-bara cu Palazu Mic,care numai strambe a bagat Constantei si judetului.

tarabostes
6 februarie 2012
JUDETUL=FEUDA nicusorului

nicusor=MANDATARULjudetului.judetul=FEUDA lui nicusor.el se considera mai presus de orice lege.locul lui este alaturi de "inteligentii neamului"-voiculescu,vintu,hrebenciuc,mazare etc.-LA PUSCARIE!

Nicu
6 februarie 2012
subiect

Nu face puscarie nimeni, ce e asta ???

leo
6 februarie 2012
ho

asta e cel mai mare hot si pervers om care exista...cu toata gasca lui din CJC...s-au prostit toti constantenii votandu-i...mai exista si altii dar romanul asa este..pacat ca sunt mintiti...

sfiosu
6 februarie 2012
la puscarie

Aveti dreptate, la puscarie! La puscarie cu chioru!

baciu
6 februarie 2012
alegeri anticipate!

Daca nu cade Basescu si guvernul, e nasol, Porcul chiar face bulau. La fel si Mazare, la fel si Nastase, la fel si Voiculescu etc. Haideti in strada sa-l dam jos pe Basescu, haideti cu toti!

alice
7 februarie 2012
FELICITARI DNA

In sfarsit se misca lucrurile.La puscarie cu el si nu- uitati pe prietenul si protejatul sau TUSAC.

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2541 secunde