Procuror constănțean, luat ostatic pe acoperișul Parchetului! Trupele antitero au intervenit cu succes

1228
6

Articole de la același autor

Ieri, în jurul orei 13.00, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța s-a produs o agitație de nedescris. Un procuror și un grefier au fost luați ostatici, punând la încercare capacitatea de intervenție a trupelor antitero constănțene. Totul a făcut parte dintr-un exercițiu complex, ce se desfășoară pe parcursul a trei zile. 


Astfel, a fost testat modul de acțiune al structurilor locale ale Ministerului Afacerilor Interne pentru intervenția în vederea contracarării unui atac urmat de lipsirea de libertate în mod ilegal a unor persoane, la un obiectiv din competența Jandarmeriei Române. Au participat structuri componente ale Sistemului Național de Prevenire și Combatere a Terorismului din România, având drept scop dezvoltarea capacității de interoperabilitate și intervenție în sistem integrat, în cazul rezolvării unei situații concrete. 


La fața locului, au acționat mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Con-stanța, Grupării de Jandarmi Mobile Constanța, Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Constanța, Direcției Medicale a Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului de Telecomunicații Speciale Constanța și Poliției Locale Constanța. 


"TOMIS 17" este un exercițiu de antrenament planificat, bazat pe scenarii adaptate după posibile situații reale, iar parte din activități se desfășoară în spațiul public, fără a afecta buna desfășurare a activităților instituționale sau cetățenești și fără a impune restricții majore de circulație. 


Exercițiile vor continua, astăzi, în piața Ovidiu, începând cu ora 11.00, dar și joi, în zona Cazino Mamaia, începând cu ora 12.00. 




Comentează știrea

cetatean
18 ianuarie 2017
la spectacol

procuroru si grefierul au fost ajutati sa urce pe acoperis apoi au fost salvati! poate vor fi salvati de colegii spagari si dusmanosi!

cetatean
18 ianuarie 2017
123

Asta e titlu ? Sunteti normali ?

hopa-hopa
18 ianuarie 2017
circul vesel

Era bine daca ii urca pn toti pe acoperis, sa fi spus cate o poezie, in birouri e foarte bine, acum le vine gripa,,!

Habibi
18 ianuarie 2017
Bugetul

este in discuții si toți bugetarii,inclusiv paramedicii necalificați ai lui cur mare,se agita să-i vadă lumea cat sint de viteji...

Mos Ion
18 ianuarie 2017
Of,of ....mai,mai

La simulari nu ne intrece nimeni , suntem cei mai buni ! Realitatea insa ....s-a vazut , in situatii de criza reala suntem praf !

cititor
18 ianuarie 2017
ziua de constanta

Rechizitoriu pentru un "greu" al Direcției de Contrainformații și Securitate Militară (document)ZIUA de Constanța prezintă rechizitoriul prin intermediul căruia procurorii militari din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari au dispus trimiterea în judecată a lui Codrin Irinel Mihalcea, colonel în cadrul Direcției de Contrainformații și Securitate Militară. Tot în prezenta cauză au mai fost deferiți Justiției: Marius Smadici, plutonier adjunct în cadrul U.M. 02541 Câmpulung Moldovenesc (Centrul Zonal de Selecție și Orientare), Ionuț Ciprian Năstase, locotenent în cadrul în cadrul U.M. 01270 Focșani, Cristian Gabriel Ceapă, lucrător comercial, Adrian Caia, soldat gradat profesionist în cadrul U.M. 01407 Piatra Neamț, Mihai Valentin Cîrlan și Costică Gherasim.--fragment

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5533 secunde