Prinși în flagrant în timp ce comercializau țigări de contrabandă

310
Prinși în flagrant în timp ce comercializau țigări de contrabandă - prinsi-1498490438.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au depistat în flagrant bărbați care intenționau să comercializeze 1.500 de pachete cu țigări de contrabandă, din portbagajul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în România. 


Polițiștii de frontieră au stabilit că era vorba despre doi cetățenii români, în vârstă de 22 de ani, respectiv 40 de ani, ambii cu domiciliul în municipiul Constanța. În urma controlului efectuat de către polițiștii de frontieră asupra mijlocului de transport, a fost descoperită cantitatea de 30.000 de țigarete, marca Ashima. 


Unul dintre bărbați a declarat că a achiziționat țigările din Constanța, de la persoane necunoscute, și intenționa să i le comercializeze celuilalt. În urma celor constatate, polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de țigarete în valoare de 15.000 lei, iar autovehiculul, în valoare de 8.000 euro, a fost indisponibilizat. 


Bărbații sunt cercetați de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă - deținerea, transportul și comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7109 secunde