Prinși în flagrant de polițiștii constănțeni

168

Articole de la același autor

Ofițerii Serviciului de Investigații Criminale au reținut pe bază de ordonanță un individ de 64 de ani, despre care s-a stabilit că este autorul mai multor furturi. 


Potrivit anchetatorilor, sâmbătă, în jurul orei 14.30, oamenii legii au observat două persoane care furau dintr-un autoturism parcat. Mașina înmatriculată în Sibiu aparținea unor turiști, iar din interior, suspecții au luat o borsetă. Anchetatorii i-au imobilizat pe Mihalache M., de 64 de ani, și pe Dalida I., de 49 de ani, și i-au escortat la sediul poliției pentru audieri. 


"În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că cei doi au încercat să sustragă bunuri și dintr-un alt autovehicul înma-triculat în Galați, prin forțarea sistemelor de închidere a portierelor. De asemenea, oamenii legii au constatat și că M. Mihalache a condus un autovehicul în stațiunea Mamaia, având dreptul de a conduce suspendat începând cu data de 10 mai a.c.", au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 


Mihalache M. a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Dalida I. este cercetată în stare de libertate. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili dacă cei doi indivizi sunt implicați și în comiterea altor furturi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6831 secunde