Prinși de jandarmi în timp ce consumau droguri

118
1
Prinși de jandarmi în timp ce consumau droguri - dsc02834-1376347093.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare în stațiunea Vama Veche a prins patru tineri în timp ce-și preparau țigarete artizanale, folosind muguri vegetali uscați din mai multe pungulițe și plicuri cu miros suspect. 

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01.30, jandarmii l-au surprins pe Andrei C., de 29 de ani, din Brașov, în timp ce-și confecționa o astfel de țigară artizanală. La controlul corporal, militarii constănțeni au mai găsit în buzunarul de la pantaloni un tub cu aceeași substanță.

Jumătate de oră mai târziu, oamenii legii l-au surprins, în apropierea unei terase, pe Marius M., de 29 de ani, din București, care tocmai ce terminase de împăturit o țigară artizanală, folosind aceeași muguri vegetali uscați. O oră mai târziu, pe plajă, jandarmii au observat doi tineri, Alina T., de 23 de ani, și Adrian M., de 27 de ani, din București, care încercau să-și facă mai multe țigări.

Cei patru au declarat că au cumpărat mugurii vegetali de la mai multe persoane din București. Jandarmii le-au întocmit dosare penale pentru deținere a substanțelor ilegale pentru consum propriu. Cele aproximativ nouă grame de substanțe ilegale, țigaretele și filtrele vor fi predate la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Constanța în vederea continuării cercetărilor. 

Comentează știrea

hmm
13 august 2013
deranj

Atata deranj pentru o tigara. Tara de prosti.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5602 secunde